14 de juliol

Candidata de les Franqueses en Comú

El passat dijous, dia 14 de juliol, vaig prendre possessió del càrrec de regidora a l’Ajuntament de les Franqueses. Ho vaig fer com a “regidora no adscrita”, doncs deien a l’ajuntament que no podia fer-ho com a mi m’hauria agradat fer-ho, és a dir com a representant dels Comuns, que és el partit al qual represento en el nostre poble i pel qual em presentaré a les eleccions municipals de l’any vinent.

Vaig entendre que, faltant poc temps per a aquestes eleccions i que als minsos resultats electorals obtinguts anteriorment per la coalició d’IEC, a la qual fins ahir pertanyia, s’afegien algunes diferències de criteri, el millor per a tots seria no repetir l’experiència i començar a treballar, des d’avui mateix, per a aconseguir amb l’inestimable ajut dels meus companys, la presència més gran i coneixement possible del meu partit entre la gent de les Franqueses.

Tinc el més gran respecte pels meus companys d’IEC perquè m’han demostrat la seva vàlua i estic segura que, malgrat que ara els nostres camins se separin, en el futur trobarem noves oportunitats de treballar plegats, doncs, si bé tenim algunes diferències, també és veritat que coincidim en moltes altres qüestions, en especial la nostra il·lusió per millorar la vida dels nostres conciutadans.

El 14 de juliol, a París es commemora que va caure la Bastilla i això va significar l’inici de la Revolució Francesa. Va ser en record d’aquest fet que a la meva presa de possessió, juntament amb la promesa de complir i fer complir la Constitució i l’Estatut d’Autonomia, vaig afegir la meva promesa de treballar per la Llibertat, la Igualtat i la Fraternitat, que van ser el lema d’aquella revolució i són, encara avui dia, objectius pels quals s’ha de continuar lluitant.

Presidenta de la Plataforma d'Afectats per les Multes (PAM)

Edicions locals