Seguim!

El 2018 ja s’acaba, i és moment per aturar-nos, fer una mirada enrere i repassar què i com ha estat aquest primer any de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental: 1.215 persones ateses, més de 30 projectes d’economia social acompanyats, 8 empreses cooperatives creades, una trentena d’insercions laborals a la comarca, més de 175 activitats realitzades, més de 400 alumnes participants en sessions de sensibilització del model cooperatiu... i podríem continuar!

Aquest any ha passat molt ràpid i ha estat molt intens. Ens movia el que fa uns mesos escrivíem en aquesta mateixa pàgina: donar a conèixer l’economia social i solidària. Ens movia el convenciment que altres economies ja existeixen des de fa temps, que tots nosaltres podem aportar molt més del que creiem, que altres maneres de fer ja existeixen. I és necessari parlar-ne en tallers, en formacions, en places, en bars, on calgui. Hem sentit més de 1.000 vegades les frases: “i això funciona?”, “com és que no s’explica?”. Volem donar-nos a conèixer en igualtat de condicions. Estar presents en el dia a dia de les persones, les escoles, les administracions, el teixit empresarial i la vida quotidiana. Volem sensibilitzar, acompanyar, fer reflexionar, volem compartir i crear espais on poder-nos trobar.  El que creiem no és sempre una veritat, i el que no sabem pot esdevenir una oportunitat.

Continuarem treballant a la comarca amb la mateixa empenta que aquest 2018, i sabent que en aquest viatge cada vegada som més. Gràcies a totes les nostres col·laboradores, gràcies a totes aquelles que heu participat, que us heu fet preguntes que mai no us havíeu fet, que heu trobat un suport per continuar endavant amb el vostre projecte. Gràcies per fer-ho possible!

I ara... Seguim!

L'equip tècnic de l'Ateneu: Albert Grifell, Montse Lamata i Arnau Galí

 

Edicions locals