La Big Band de l'Escola de Música fa un concert a la plaça de l'Escorxador

També divendres, de 9 a 20 h, es podrà tocar un piano de cua situat a la terrassa de l'Espai Can Prat

Cultura

La Big Band de l'Escola de Música fa un concert a la plaça de l'Escorxador
La Big Band de l'Escola de Música fa un concert a la plaça de l'Escorxador

La Big Band de l'Escola de Música de les Franqueses actuarà aquest divendres, a les 19 h, a la plaça de l'Escorxador. El concert, que està obert a tothom qui hi vulgui assistir, també comptarà amb l'orquestra de corda del conservatori. La Big Band és un grup d'alumnes majors de 12 anys que estan especialitzats en diversos instruments.

La formació forma part de l'aposta del conservatori per "transmetre valors als estudiants i que puguin participar en un grup real". Els infants i joves tenen l'oportunitat de participar en concerts durant l'any, entre els quals n'hi ha hagut de conjunts amb altres big bands vallesanes i, fins i tot, amb corals d'Amics de la Unió, entre d'altres. En aquesta ocasió, l'actuació serveix per fer un tancament al curs i mostrar als pares i mares els aprenentatges d'aquest curs.

A banda de ser un espai per ensenyar les seves destreses musicals, l'escola de música també vol fer d'altaveu i animar a altres nens i nenes franquesins a iniciar la seva formació musical i començar a tocar un instrument. De fet, el conservatori oferirà un casal d'estiu, tant per a infants com per a joves, per gaudir de les vacances en un entorn ple de so, ritme i aprenentatge.

Piano a l'Espai Can Prat

Demà, divendres, la terrassa de la cafeteria de l'Espai Can Prat oferirà un espai per poder tocar un piano de cua. L'acció està emmarcada dins el 68è Concurs Internacional de Música Maria Canals, i té la intenció de posar a disposició de qui ho desitgi l'instrument. Entre les 9 i les 20 h, hi haurà una persona per dinamitzar l'activitat, i els músics amateurs i professionals que ho vulguin es podran acostar per tocar alguna peça.

Edicions locals