El PSC celebra la segona Festa de la Rosa a Bellavista

Els socialistes van explicar algunes de les propostes destacades del seu programa electoral

Política

La festa va aplegar unes 300 persones
La festa va aplegar unes 300 persones

El PSC va celebrar diumenge la segona edició de la Festa de la Rosa al municipi, amb un àpat popular en què van assistir més de 300 persones. Els socialistes van fer una crida a la mobilització del vot socialista el 28 de maig per aconseguir un canvi a les Franqueses. "El municipi es mereix un alcalde que governi per a tothom", deia la número 2 de la candidatura, Marta Reche, qui destacava la feina del PSC al govern municipal i es referia a Juan Antonio Corchado. "És un candidat honrat, bona persona, que juga net, proper i empàtic", deia Reche.

La regidora va repassar algunes de les propostes destacades del programa electoral, com les subvencions per millorar els habitatges perquè siguin més eficients energèticament i la gratuïtat de tots els cursos de les escoles bressol, del servei de teleassistència i d'autobús per majors de 65 anys, així com la posada en marxa de la patrulla policial canina, la renovació de tots els parcs infantils, la creació d'un parc d'aigua i la connexió entre Corró d’Avall i Bellavista.

Juan Antonio Corchado, per la seva banda, va interactuar amb els membres de la candidatura, que van explicar les sensacions que tenien per formar part del projecte socialista i van detallar com volen que sigui les Franqueses del present i del futur. Corchado assegurava que vol un municipi "més just, més participatiu i que doni un nou impuls als cinc pobles que conformen les Franqueses". La segona edició de la Festa de la Rosa va comptar amb actuacions de l'escola de dansa Moving i també l'artista Marc Girbau None, que va pintar una obra en directe.

Edicions locals