Una setantena de noies, a les jornades escolars del CE Llerona

El club té una estructura femenina de 14 equips amb un sènior a la Territorial Preferent

Esports

Una setantena de noies, a les jornades escolars del CE Llerona
Una setantena de noies, a les jornades escolars del CE Llerona | CE Llerona

José Luis Rodríguez Beltrán

El Club Esportiu Llerona segueix amb la seva aposta ferma per potenciar el futbol femení i el passat diumenge va celebrar al seu camp municipal una jornada escolar adreçada a les noies. L'activitat del club franquesí va aplegar una setantena de noies, de diferents categories. 

La trobada va tenir lloc en horari de tarda i va durar unes dues hores. L'activitat va estar dirigida per entrenadors i entrenadores del club i va aplegar noies de la mateixa entitat, i d'altres poblacions vallesanes. "Va ser una gran festa pel futbol femení i pel club, que ben segur repetirem en els pròxims anys. Una manera d’apropar el futbol a tothom", informa el club en un comunicat. La jornada va acabar amb el lliurament d'uns obsequis a totes les participants. 

El CE Llerona es manté a Preferent

El CE Llerona és un club referent al Vallès Oriental per la formació en futbol femení amb una estructura de 14 equips de noies. D'entre aquests equips, el club té com a referència el sènior, que milita a la Preferent Territorial. L'absolut femení continuarà un any més en la màxima categoria catalana del futbol femení després de guanyar en l'última jornada de la fase de permanència al camp del Pardinyes, per 0 a 4. 

Edicions locals