El Bellavista Milan es juga la permanència en tres partits

Ocupa plaça de descens i la salvació queda a tan sols dos punts

Esports

| Toni Torrillas / SomGranollers

José Luis Rodríguez Beltrán

El Bellavista Milan afronta les tres últimes jornades del grup 9 de la Tercera Catalana amb l'objectiu de la salvació. L'equip franquesí ocupa l'antepenúltim lloc, amb 29 punts, i té els llocs de permanència a tan sols dos punts. Mantenir-se a la categoria implica sumar el màxim de punts en els tres últims partits contra La Torreta i Montmeló, a casa, i Llinars, a domicili.  

El partit més immediat és el de diumenge contra La Torreta, de la Roca del Vallès, i l'equip dirigit per Raul Rosua ho farà sense dos dels seus principals jugadors, el central Xavi Martín i el capità Camacho. "És un entrebanc important per a nosaltres perquè són dos jugadors diferencials. Els dos han d'estar en una mesa electoral... vam intentar canviar el dia dle partit, però el rival no va voler", explica el president del club franquesí, Juan Emilio Bertrán, que avisa de la dificultat del partit: "nosaltres ens juguem intentar sortir dels llocs de descens, però La Torreta si perd consuma el descens. Serà un partit molt complicat".

El president confia en la plantilla i el cos tècnic per salvar la situació, tot i la dificultat de la situació. "Si guanyem els tres partits, ens salvarem perquè hi ha molts equips implicats", diu Bertrán, que compta fins a sis equips per a les tres últimes places de descens que hi ha en joc. "Tenim l'avantatge que juguem dos partits a casa, ens hem de fer forts", assenyala el responsable. 

El primer pas del Bellavista Milan serà guanyar diumenge a La Torreta per intentar sortir del descens. 

Edicions locals