Salvador Illa visita les Franqueses per donar suport a la llista del PSC

El primer secretari del PSC assegura que "cal un PSC fort perquè hi hagi més diàlesg, més col·laboració, més acords i més propostes"

Política

Salvador Illa, aquest divendres a Corró d'Avall
Salvador Illa, aquest divendres a Corró d'Avall

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha estat aquest divendres a les Franqueses en un acte de campanya dels socialistes franquesins. Illa ha acompanyat l’equip de Juan Antonio Corchado en una trobada a Bellavista amb artistes locals, i també ha visitat el projecte Enamurart, al carrer de la serra de Corró d’Avall, on el muralista franquesí Marc Girbau –None– li ha explicat la iniciativa d’un grup d’artistes per omplir de color els murs del municipi.

Illa ha explicat que el PSC entén la campanya com una “conversa pública amb la ciutadania”, per fer balanç de la feina feta i també per fer propostes ambicioses i realistes. “Volem posar pobles i municipis en marxa per posar en marxa Catalunya”, deia el primer secretari del PSC.

També remarcava que la formació s’adreça també als veïns que altres vegades han votat altres forces polítiques. “El PSC és garantia de col·laboració entre administracions”. “I com més fort és el PSC, més acords es prenen a Catalunya, més projectes es recuperen dels calaixos i més polítiques de protecció de la ciutadania s’apliquen”, deia. “És el moment de les propostes, el diàleg i la col·laboració”.

Juan Antonio Corchado, per la seva banda, ha indicat que “allà on governen els socialistes, els municipis avancen”, i que “ara és l’hora de governar des de la proximitat, que és la manera de fer dels socialistes”. En relació amb els murals, també ha avançat que el PSC aposta per organitzar un certamen anual a les Franqueses per a l’expressió artística.

Més actes de campanya

El PSC de les Franqueses presentarà dissabte (12 h) a la plaça de la Música de Corró d’Avall la proposta de crear una regidoria de Benestar Animal, i diumenge, de 12 a 18 h, celebrarà a la plaça Major de Bellavista la tradicional Festa de la Rosa dels socialistes franquesins.

 

 

 

Edicions locals