El cadet femení de l'AEH Les Franqueses classificades per a les finals del campionat d'Espanya de clubs

Les vallesanes van acabar primeres del grup F a Múrcia

Esports

El Cadet Femení celebrant la classificació
El Cadet Femení celebrant la classificació | AEH Les Franqueses

El cadet femení de l'AEH Les Franqueses s'han classificat per les finals del campionat d'Espanya de clubs. L'equip vallesà ho ha aconseguit després de superar al Valladolid en primera ronda i al San Lorenzo a la final.

"Guanyar el primer partit contra Valladolid de 7 gols ens va donar ales per classificar-nos per la final, al 2n enfrontament, van collar una mica més en defensa, però les vam poder tombar de 2 gols", destaca Joel Montava, coordinador de la base de l'AEH Les Franqueses. L'equip vallesà va recaure al grup F que es va disputar al Pavelló Poliesportiu Puente Tocinos, Múrcia.

Lluny de casa però amb el mateix caliu

Tot i la distància, alguns aficionats de Les Franqueses es van desplaçar cap a Múrcia "Semblava que jugàvem a casa perquè tots els familiars que van venir es van deixar la veu, a més, portaven les equipacions i banderes del club i van ajudar-nos molt durant els partits", afirma Joel Montava. Un caliu que va apaivagar els nervis de les jugadores "les noies estaven mentalitzades, però abans de cada partit hi havia molts nervis, ara bé, gràcies a la bona defensa i també a la bona feina a la porteria ens hem pogut classificar", comenta Montava.

A lluitar a la fase final

"Sempre diem el mateix, hem estat les petites a la lliga i també del sector, cada partit l'afrontarem amb la millor actitud, intentarem lluitar i estar el més amunt possible", declara Montava. Cal destacar que aquest equip cadet és de 1r any i la seva classificació és encara més meritòria. 

Edicions locals