L'aleví expert femení de l'AEH Les Franqueses, campiones de Catalunya

L'equip vallesà aconsegueix el títol en guanyar 4 a 12 al Sant Vicenç

Esports

L'aleví expert femení de l'AEH Les Franqueses celebrant el campionat de Catalunya
L'aleví expert femení de l'AEH Les Franqueses celebrant el campionat de Catalunya | AEH Les Franqueses

L'aleví expert femení de l'AEH Les Franqueses aconsegueix el campionat de Catalunya d'alevins de nivell 1 gràcies a la victòria davant la Fundació d'handbol Sant Vicenç per 4 a 12. Encara amb 2 jornades per disputar, les vallesanes sumen un nou títol, ja que li treuen 5 punts de distància al 2n classificat, l'Handbol Poblenou.

"La temporada ha estat genial, els dos entrenadors han fet una feina fantàstica, els familiars de les jugadores ens han animat i s'han enganxat a l'handbol amb nosaltres i les jugadores han muntat un grup fantàstic", comenta Joel Montava, coordinador de la base de l'AEH Les Franqueses. 

Imbatudes

L'aleví expert encara no sap el que és perdre durant aquesta lliga, ni a les fases territorials ni en el grup de 6 equips per la disputa del títol, per certificar l'any perfecte només els hi queden un parell de partits per acabar la competició sense deixar-se un sol punt. L'única derrota patida aquest any va ser durant la final de la Lloret Cup, un torneig celebrat durant la Setmana Santa. "Cap equip mai ho ha guanyat tot mai, si guanyen els dos que resten seria un rècord pel club, però si perden un partit, no passaria res" comenta Joel Montava.

Edicions locals