El PSC proposa transformar l'avinguda de l'Ajuntament en un espai per a vianants

És una proposta recollida pels veïns i veïnes que està inclosa al programa electoral i que han presentat en un acte a la plaça de l'Ajuntament

Política

Acte del PSC a la plaça de l'Ajuntament, diumenge
Acte del PSC a la plaça de l'Ajuntament, diumenge

Més de 200 persones van omplir la plaça de l’Ajuntament, tot i la pluja, per participar del primer acte de campanya del PSC de les Franqueses. El candidat, Juan Antonio Corchado, va estar acompanyat per tot el seu equip, els membres de la candidatura que han parlat amb tots els veïns i veïnes que van participar en l’acte socialista i es van quedar al dinar popular.

Corchado avançava que els socialistes aposten per transformar l’avinguda de l’Ajuntament en una zona per a vianants. "És una proposta que ens han fet arribar els veïns i veïnes, en les trobades que hem fet amb ells, i que nosaltres veiem com a positiva. Per això l'hem inclòs al programa electoral", detallava el candidat socialista, qui considera que d’aquesta manera es pacificarà la zona i es crea un nou espai per passejar i seure tranquil·lament.

El programa electoral del PSC de les Franqueses s’ha elaborat amb la participació dels ciutadans, han recollit les seves propostes i suggeriments a través del porta a porta, de les parades als mercats i a les places, entre d’altres. Per al PSC és clau que les propostes siguin fruit de converses amb els veïns i veïnes per així, "respondre a les necessitats reals de la gent". Els socialistes tenen com a prioritat "les polítiques per les persones. De grans equipaments ja en tenim, i ara toca mantenir-los. Per tant, el que volem és centrar-nos en la gent amb tres eixos fonamentals: que ningú quedi enrere, unes Franqueses més segura, neta i saludable i millor connectada", detallava Corchado.

"A les Franqueses només hi ha dues opcions: un govern de Junts que governa per uns quants o un govern del PSC que governa per tothom", manifestava Corchado, apel·lant al vot útil. En aquest sentit, recalcava que "necessitem un nou impuls als cinc pobles de les Franqueses: Bellavista, Corró d’Avall, Corró d’Amunt, Llerona i Marata", i feia una crida a anar a les urnes el proper 28 de maig.

Edicions locals