Fira d'Abril, per primera vegada, a les Franqueses

Dissabte, la plaça major de Bellavista rebrà més d'una desena d'activitats i tallers

Cultura

El programa de l'esdeveniment
El programa de l'esdeveniment

Malgrat que ja som al maig, les Franqueses celebrarà aquest cap de setmana la primera Fira d'Abril del municipi. L'esdeveniment, impulsat per l'Associació de Veïns de Bellavista, serà dissabte i omplirà des de les 11 h fins a la matinada la plaça Major de Bellavista d'activitats de tota mena.

La jornada començarà amb un tast de vi i tapes que servirà per agafar energia abans d'una classe de flamenc i sevillanes. A les 12 h, els infants podran participar en un taller de fanalets i, mitja hora més tard, el cor Raices de la Esperanza oferirà a la plaça una actuació musical.

Un cop acabi el concert, a les 14 h, es farà l'acte d'inauguració oficial de la fira, i a continuació hi haurà una paellada popular. El dinar té un preu de 9 euros i els tiquets es poden adquirir a través de la pàgina web d'Entrapolis. A la tarda, l'escola de ball de l'Associació de Veïns oferirà una exhibició i, tot seguit, serà el torn del grup Guadaljarafe, amb l'acompanyament del ballet Piel Canela. 

Per posar més ritme encara a la festa, a les 19.30 h hi haurà una ballada de sevillanes i de rumbes oberta a tothom. Després, la ballarina Susana Alcalde oferirà una classe de zumba flamenca per aprendre els passos bàsics d'aquest estil de dansa. A les 21 h hi haurà un sopar popular, i la nit es tancarà amb l'actuació del grup Menos es más i un dj. 

L'entitat organitzadora ha proposat la iniciativa, així com d'altres que impulsa al llarg de l'any, amb la voluntat de "crear xarxa social entre els veïns i veïnes" i portar a les Franqueses costums i tradicions d'altres punts del territori.  

Edicions locals