El guitarrista Fernando Espí oferirà un concert a la parròquia de Marata

L'artista portarà a l'espai la seva guitarra romàntica mediterrània

Cultura

Fernando Espí tocarà un àmpli repertori amb peces de Joaquim Malalts i Trinidad Huerta, entre d'altres
Fernando Espí tocarà un àmpli repertori amb peces de Joaquim Malalts i Trinidad Huerta, entre d'altres | Arxiu

La parròquia de Santa Coloma de Marata acull diumenge, a les 11 h, un concert de guitarra romàntica mediterrània a càrrec de l'artista Fernando Espí. 

El músic, que ara també es dedica a la docència al conservatori Manuel Massotti de Múrcia, ha estat guardonat en concursos nacionals i internacionals de reconegut prestigi, com les Juventudes Musicales de España, el Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega de Benicàssim, el Concurs Internacional de Guitarra José Tomás de Petrer i el Concurs Internacional de Guitarra Luys Milán, entre d'altres.

Espí oferirà un repertori musical que començarà amb Fantasía sobre Obertura Semiramide de Rossini, de Trinidad Huerta. Entre les peces que tocarà també es troben Serenata Española, de Joaquim Malalts; dues versions de peces d'Isaac Albéniz; Fantasia del delirio, d'Antonio Cano; una versió de Julián Arcas de La Traviata de Verdi; i Andaluza o Playera, d'Enric Granados. Per cloure l'actuació, el guitarrista ha escollit Gran Jota, del compositor valencià Francesc Tàrrega.

Edicions locals