El ciclisme de competició torna a Corró d'Amunt amb la Copa Catalana de BTT

Serà la 21a edició del memorial Toni Costa

Esports

El ciclisme de competició torna a Corró d'Amunt amb la Copa Catalana de BTT
El ciclisme de competició torna a Corró d'Amunt amb la Copa Catalana de BTT

La 21a edició de la Copa Catalana de BTT, una prova esportiva d'alt nivell i d'abast internacional, arriba un any més a Corró d'Amunt aquest diumenge al matí. Enguany, el circuit serà més curt que en edicions anteriors, però s'hi han afegit més voltes per així concentrar l'acció en un tram més concret.

L'alcalde, Francesc Colomé, atribueix a les entitats i a esdeveniments esportius com aquest el fet que el municipi hagi estat designada Vila Europea de l'Esport 2024. "Competicions com aquesta porten el nom de les Franqueses més enllà de les nostres fronteres", deia l'alcalde en la presentació de la prova.

La regidora d'Esports, Montse Vila, afegia que l'any que ve el municipi serà "un punt de referència mundial de la bona pràctica esportiva", i que "aquesta competició promou els valors de cohesió social i inclusió a través de l'esport".

En la presentació, el president del CC Corró d'Amunt, Josep Mauri, va obsequiar el Patronat Municipal d'Esports amb un llibre fotogràfic de Marta Costa i Alegria Comas amb la col·laboració del Club Ciclista de Corró d'Amunt, una publicació que fa un recull de fotografies i de premsa del club al llarg dels anys per commemorar el 25è aniversari que va celebrar l'any passat. La primera pàgina del llibre es dedica a Toni Costa, a qui també se l'homenatja durant la Copa Catalana de BTT, que també rep el nom de Memorial Toni Costa.

Aquesta trobada ciclista es disputarà a Corró d'Amunt diumenge al matí i hi participaran tant bikers locals com internacionals. L'alcalde va aprofitar també per agrair el paper de les entitats organitzadores, els patrocinadors de la cursa i els participants, ja que, "sense ells, una competició de projecció internacional com ho és el Memorial Toni Costa, no seria possible", deia.

Edicions locals