PAM Teatre guanya la 17a edició del Festival dels Amateurs

La mostra va tancar-se amb l'obra 'Cúrcuma', de la companyia Frec a Frec Teatre

Cultura

El grup s'ha endut el premi per la seva adaptació de 'La nit de Sant Joan'
El grup s'ha endut el premi per la seva adaptació de 'La nit de Sant Joan' | Toni Torrillas

Àgata Lasheras

El Festival dels Amateurs va posar fi a la 17a edició amb l'espectacle Cúrcuma, de la companyia vallesana Frec a Frec, i el lliurament del premi dissabte passat al Teatre Auditori de Bellavista. L'espectacle guanyador ha estat La nit de Sant Joan, una adaptació de l'obra de Dagoll Dagom de la companyia PAM Teatre del Casal Sant Pere de Terrassa.

Amb la proposta que van presentar al festival, la companyia va voler transportar el públic "a la màgia dels contes d'infants, a les revetlles al carrer i a quan els joves tenien hora per tornar a casa". L'obra va apel·lar a les emocions i records de la infantesa dels assistents, amb les mítiques cançons de Jaume Sisa.

El grup terrassenc ha estat el més votat pel públic, i s'ha endut un premi de 500 euros. A banda d'aquest premi, totes les propostes s'han presentat enguany han estat dotades de 600 euros per la seva participació.

El Festival dels Amateurs enguany ha comptat amb 6 espectacles d'arreu del territori català, com Cassà de la Selva, Figueres i Santa Eulàlia de Ronçana. A banda d'aquests municipis, l'edició també ha comptat amb dues propostes de les Franqueses.

Edicions locals