La gestió del talent centra el 5è fòrum dels empresaris franquesins

Jornada organitzada per l'Associació d'Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Franqueses del Vallès

Economia

La gestió del talent centra el 5è fòrum dels empresaris franquesins
La gestió del talent centra el 5è fòrum dels empresaris franquesins

L'Associació d'Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Franqueses del Vallès, que presideix Jordi Deumal, celebra avui, dijous, la 5a edició del Fòrum Empresarial, una iniciativa que es reprèn després del període pandèmic. Aquesta edició del fòrum estarà dedicada als recursos humans i el talent, "qüestions prioritàries pel teixit empresarial".

La jornada, que se celebrarà a l'auditori del centre de recursos agraris de Can Ribas, arrencarà a les 11 h, just després de l'assemblea general de socis de l'associació.

Després de les intervencions inicials del mateix Jordi Deumal; l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé; i del director general de Derypol, Narcís Darnés, que oferirà un mòdul de recursos humans, el cap d'estudis d'empresa de l'Escola Municipal del Treball de Granollers, Josep Maria Garcia, farà una xerrada sobre les oportunitats de l'FP dual, seguida d'una altra ponència, en aquest cas sobre la gestió del compromís a càrrec de Pep Marí, llicenciat en psicologia i formador d'empreses i conferenciant. La jornada acabarà amb un breu col·loqui entre els assistents i un aperitiu amb networking.

 

 

 

 

Edicions locals