Convocatòria d'ajuts per a les activitats d'estiu, l'educació escolar i les activitats extraescolars

El termini per presentar sol·licituds comença aquest dilluns, 13 de març, i finalitza el dia 26

Societat

Convocatòria d'ajuts per a les activitats d'estiu, l'educació escolar i les activitats extraescolars
Convocatòria d'ajuts per a les activitats d'estiu, l'educació escolar i les activitats extraescolars

Aquest dilluns, 13 de març, ha començat el termini per demanar ajuts econòmics per a les activitats d'estiu, l'escolarització i les activitats extraescolars per als infants i joves de les Franqueses. Aquests ajuts són per a la realització del casal d'estiu del 2023 i per a l'adquisició de llibres, de material educatiu, de sortides i material escolar, d'activitats de lleure, esportives socials o culturals del curs 2023-2024.

Per a les activitats d'estiu, l'ajut es concedeix per a la realització d'una activitat d'estiu que haurà de ser municipal i pública. El poden sol·licitar les famílies amb infants i/o joves de 3 a 18 anys, empadronats al municipi, que estiguin en una situació socioeconòmica desfavorable, segons els criteris del reglament de concessió d’ajuts econòmics per a la realització d’activitats d’estiu i/o activitats extraescolars de lleure, esportives, culturals o socials.

Per a l'educació escolar, els ajuts donen suport econòmic a la compra dels llibres i material escolar necessari per al curs de l'alumne/a. Els poden sol·licitar els alumnes empadronats al municipi i matriculats a escoles públiques durant el curs escolar 2023-2024. Les famílies hauran de justificar la seva situació socioeconòmica i per rebre l'ajut s'haurà d'ajustar als criteris de les bases reguladores per a la concessió d’ajuts econòmics per a l’educació escolar de l’Ajuntament de les Franqueses.

Finalment, pel que fa a les activitats extraescolars, els ajuts econòmics es destinaran a una única activitat per infant, la qual haurà de ser municipal i pública. El tràmit s'adreça a totes les famílies amb infants i/o joves (de 3 a 18 anys) que justifiquin la situació socioeconòmica i que s'ajustin als criteris de la normativa de concessió d’ajuts econòmics per a la realització d’activitats d’estiu i/o activitats extraescolars de lleure, esportives, culturals o socials de les Franqueses. L’acceptació o denegació de la beca no assegura tenir plaça a cap activitat, i el sol·licitant haurà de fer els tràmits oportuns per fer la preinscripció de l'activitat escollida.

Els ajuts es poden demanar entre el 13 i el 26 de març de manera telemàtica o, presencialment, a les oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l'edifici de l'Ajuntament, a Corró d'Avall, o a Bellavista Activa. És imprescindible demanar hora al tel. 93 846 76 76. Al web municipal es pot descarregar la documentació requerida en cas d'optar per la modalitat presencial de presentació.

Edicions locals