Sumem per les Franqueses es presenta a Corró d'Avall

La formació reclama "més participació ciutadana a les institucions"

Política

Sumem va celebrar una calçotada dissabte amb la participació d'unes 60 persones
Sumem va celebrar una calçotada dissabte amb la participació d'unes 60 persones

Sumem per les Franqueses va presentar dissabte la seva candidatura a les eleccions del 28 de maig a Corró d’Avall. L’acte va incloure discursos dels candidats i una calçotada posterior, que van compartir una seixanta de persones.

La cap de llista, Dolors Amaro, va incidir en el fet que Sumem és una plataforma de participació ciutadana que vol acabar amb la manera tradicional de fer política a les Franqueses, obrint l’Ajuntament a la participació de tots els veïns, de manera que "la voluntat de la majoria dels nostres conciutadans es vegi reflectida a l'ajuntament".

Altres membres de Sumem també van parlar de temes com l’ecologia, la manca d'habitatge digne, les dificultats per ser atesos al CAP, la necessitat de millorar la neteja dels carrers o la deficient seguretat ciutadana.

Amaro també va explicar que Sumem per les Franqueses està elaborant el programa electoral recollint les propostes que diversos veïns van deixar plasmades en una enquesta feta unes setmanes abans com a exemple del que més reivindica la formació: "participació".

Edicions locals