Ciutadans demana un servei de pediatria de 24 hores al CAP

El portaveu del grup municipal, Amador Doncel, assegura que les esmenes serviran per "millorar el dia a dia dels veïns"

Política

Ciutadans demana un servei de pediatria al CAP les 24 hores del dia
Ciutadans demana un servei de pediatria al CAP les 24 hores del dia

Redacció

Ciutadans (Cs) ha presentat una bateria d'esmenes als pressupostos de la Generalitat per "aconseguir millores urgents" per a les Franqueses centrades en seguretat, sanitat, educació, esports, habitatge, turisme i comerç. "Totes les propostes de millora que hem fet són necessàries per a les Franqueses i ens decebria que no s'atenguessin perquè, al final, són peticions per millorar la vida dels veïns", diu el portaveu del grup municipal i cap de llista de Cs a les municipals, Amador Doncel.

En concret, les esmenes proposades pretenen habilitar un servei de pediatria les 24 hores del dia al CAP i també caps de setmana, augmentar les places de formació professional, la construcció d'habitatges de protecció oficial per als joves, millores en seguretat ciutadana, en la mobilitat i mesures de suport al turisme i el comerç local.

"Totes i cadascuna de les esmenes serviran per millorar el dia a dia dels veïns i veïnes de les Franqueses", diu Doncel. "No són qüestions de signe polític, sinó necessitats peremptòries que han d'atendre's immediatament".

Edicions locals