Les obres de la nova residència de Bellavista arrencaran aquest març

Dimecres es farà l'acte de col·locació de la primera pedra als terrenys del carrer del Terme

Societat

En aquesta parcel·la del carrer del Terme s'hi construirà un edifici de 4 plantes i 5.000 metres quadrats
En aquesta parcel·la del carrer del Terme s'hi construirà un edifici de 4 plantes i 5.000 metres quadrats

Redacció

Les obres de construcció d'una nova residència per a gent gran i centre de dia a les Franqueses començaran aquest mateix mes de març. De fet, dimecres que ve es col·locarà la primera pedra de l'equipament, que estarà situat al número 15 del carrer del Terme, a Bellavista, molt a prop de l'Hospital de Granollers.

L'adjudicació de la construcció i la gestió de la residència i centre de dia es va adjudicar l'estiu passat a l'empresa Entitat Residència Tercera Edat l'Onada, SL, que s'ha encarregat de redactar el projecte bàsic de l'edifici, executarà les obres i, posteriorment, gestionarà el servei.

Aquest projecte ha passat per diferents fases. L'avantprojecte de la residència, que també oferirà servei de centre de dia, es va aprovar el gener de 2022 amb la previsió d'un pressupost d'uns 8 milions d'euros per a la construcció i l'adequació de l'edifici. La superfície de la parcel·la on es construirà és de 3.066 metres quadrats.

L'edifici comptarà amb un total de 5.000 metres quadrats distribuïts en quatre plantes: planta baixa, 1a planta i dues plantes sota rasant. Comptarà amb 110 llits de residència, amb places privades i públiques, i també hi haurà centre de dia. La residència serà municipal amb un 75% de places públiques, de les quals el 50% seran concertades i el 25% totalment públiques, així com un 25% de places privades.

L'Ajuntament i l'empresa que gestionarà el projecte faran una sessió informativa oberta a tothom per explicar el funcionament del centre. Serà el dimecres 22 de març, a les 17 h, al Teatre Auditori de Bellavista.

Edicions locals