Els Gorchs es prepara per celebrar l'ATP Tour Challenger

El torneig de tennis se celebrarà del 20 al 26 de març i repartirà 75.000 dòlars en premis

Esports

Els Gorchs es prepara per celebrar l'ATP Tour Challenger
Els Gorchs es prepara per celebrar l'ATP Tour Challenger | Generalitat

Redacció

El Club Tennis Els Gorchs acollirà, per primera vegada, un torneig ATP a les seves instal·lacions, entre el 20 i el 26 de març. L'entitat vallesana rebrà els millors jugadors del rànquing internacional, entre el número 100 i 200 del món. L'ATP Tour Challenger de les Franqueses repartirà 75.000 dòlars en premis. 

L'acte de presentació de l'ATP Tour Challenger va tenir lloc dimarts a la seu de la Secretaria General de l'Esport, al Museu Colet de Barcelona. "Volem crèixer molt més i per fer aquest ATP estem en obres a les pistes, perquè n'hem hagut d'eixamplar algunes", va dir el president d'Els Gorchs, Jaume Marquès, davant dels presidents de les federacions espanyola, Miguel Díaz, i catalana, Jordi Tamayo. També, hi havia l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, que va destacar "la importància que l'esport té al municipi i l'esforç" que fa l'Ajuntament i l'entitat per millorar les instal·lacions. 

El cap de cartell del campionat serà l'australià Max Purcel, número 90 del rànquing ATP, tot i que també hi ha altres tenistes destacats, com ara Hugo Grenier (151 del món), Kaichi Uchida (159), Oleksii Krutykh (162) i Dalivor Svrcina (181). Durant els dies de competició, se celebraran diverses xerrades i clínics de tennis.  

Paral·lelament al torneig ATP, durant els mateixos dies també es programarà una xerrada amb la Clínica de Tennis Teknon i un clínic per a infants i persones adultes.

Edicions locals