Aturades a Flex-N-Gate per la inaplicació salarial del conveni

El comitè d'empresa ha convocat una hora d'aturada per torn des del dilluns 6 de març fins al divendres 10 de març

Economia

Flex-N-Gate, al polígon Congost de les Franqueses
Flex-N-Gate, al polígon Congost de les Franqueses

Redacció

El comitè d’empresa de Flex-N-Gate, amb majoria de CCOO, ha convocat aturades per la setmana que ve a la planta de les Franqueses per exigir a la direcció de l’empresa que apliqui l’increment salarial previst en el conveni del metall de Barcelona a tots els conceptes salarials de la nòmina, com havia fet sempre.

Davant la manca d’acord en la mediació feta al Tribunal Laboral de Catalunya, el comitè ha convocat una hora d’aturada per torn del dilluns 6 de març al divendres 10 de març, que es farà de 13 a 14 h en el torn de matí, de 14 a 15 h al torn de tarda i de 22 a 23 h al torn de nit. Durant les aturades, les treballadores i treballadors de Flex-N-Gate i de Flex-N-Gate Automotive es concentraran a les portes de l’empresa en defensa dels seus salaris.

CCOO d’Indústria dona suport a la vaga i insta la direcció de l’empresa a rectificar i a aplicar l’increment salarial que marca el conveni a tots els conceptes salarials de la nòmina.

Aturades paralitzades

La pressió de les aturades convocades a Flex-N-Gate i Flex-N-Gate Automotive ha fet que la direcció de l'empresa hagi convocat el comitè d'empresa aquest dilluns al migdia per negociar. Davant d'aquesta reunió, el comitè ha decidit paralitzar les aturades previstes avui dilluns en una mostra de bona voluntat, a l'espera del resultat de la reunió.

 

 

Edicions locals