El CF Les Franqueses, condemnat a la fase de permanència

Es queda sense cap opció matemàtica per passar a la fase d'ascens

Esports

| Ajuntament de les Franqueses

Redacció

El CF Les Franqueses no lluitarà per recuperar la Primera Catalana aquesta temporada. Quan falten dues jornades per acabar la fase regular de la Segona Catalana, l'equip franquesí ja no té cap opció de quedar entre els tres primers classificats i passar a la fase d'ascens.

L'equip dirigit per José Manuel Alcaraz havia de guanyar i esperar una derrota de la Molletense per seguir amb opcions una setmana més de passar a la fase d'ascens, però l'equip molletà va guanyar el seu compromís contra el cuer, l'Atlètic Ibèria (3-0). Per tant, tot i el triomf franquesí contra el Sant Genís-Penitentes (1-0), Les Franqueses com a màxim podria aspirar al quart lloc i ara només pensa en la fase de permanència.

Les Franqueses ocupa el cinquè lloc, del grup 2A de la Segona Catalana, amb 27 punts i té a sis punts la Molletense, al tercer lloc. Tot i quedar dues jornades per disputar, l'equip molletà té la diferència de gols guanyada al franquesí. Les Franqueses encara pot lluitar per quedar al quart lloc i superar al Singuerlin, que suma 28 punts. El pròxim partit dels vallesans serà diumenge al camp del cuer, l'Atlètic Ibèria.

Edicions locals