Queda deserta la venda de set parcel·les públiques al nou polígon del Sector N

L'oposició assegura que el sector està devaluat per "mlaes decisions que s'han pres", com la falta de serveis o la mala accessibilitat

Societat

Queda deserta la venda de set parcel·les públiques al nou polígon del Sector N
Queda deserta la venda de set parcel·les públiques al nou polígon del Sector N

Redacció

El ple de les Franqueses ha declarat deserta l’alienació de les set parcel·les públiques de sòl industrial que l’Ajuntament va posar a la venda a l’octubre. Són set parcel·les que en total ocupen 33.147 metres quadrats situades al Sector N, pendent de desenvolupament urbanístic per a la implantació d’un polígon d’activitat econòmica paral·lel a la carretera de Cardedeu.

Amb la venda d’aquest sòl públic, que es tornarà a treure a concurs, l’Ajuntament preveu ingressar fins a 6,7 milions d’euros, uns diners que preveu destinar a inversions rellevants com el nou pavelló esportiu de Corró d’Avall, la nova comissaria de policia i oficines municipals, l’adequació del pas soterrat a l’estació de Corró d’Avall o al pas per a vianants per vincular Bellavista amb el Ramassar travessant la carretera de Cardedeu, entre d’altres.

Des de l’oposició, Sal-CUP demanava assegurar que la venda de les parcel·les es faci a indústries no contaminants, i IEC qüestionava l’atractivitat del nou polígon. “No hi ha confiança en el sector perquè no hi ha serveis de qualitat, i la connectivitat i els accessos no són bons”, deia el portaveu del grup, Rafa Bernabé. “El sector està devaluat, no només perquè sigui un polígon amb mala premsa, sinó per les decisions que s’han anat prenent que no l’han fet atractiu”.

L’alcalde Colomé, per la seva banda, afirmava que “hem posat fil a l’agulla perquè el sector torni a ser atractiu, i ho serà en el moment en què es vegi moviment i màquines treballant-hi”. La finalització de la urbanització, adjudicada en el mateix ple de dijous, es preveu que quedi enllestida en el termini d’un any.

Edicions locals