Albert Cámara torna al CF Mollet UE

L'entrenador franquesí té l'objectiu de salvar a l'equip molletà, en posicions de descens

Esports

Redacció

El primer equip del CF Mollet UE té nou entrenador. El franquesí Albert Cámara torna a la banqueta dels Germans Gonzalvo vuit anys després de la seva primera etapa al club. D'aquesta manera, Cámara substitueix a Arnau Basagaña, cessat pels mals resultats de l'equip, amb l'objectiu de treure a l'equip dels últims llocs.

Albert Cámara torna al Mollet després d'haver estat l'entrenador de la UE Vic fins al darrer estiu. El vallesà és un conegut als camps de Primera Catalana i divisions superiors, ja que ha dirigit a equips com la UE Vic, l'EC Granollers o el CF Badalona. A més, Cámara ja va tenir una etapa al CF Mollet UE de dues temporades entre 2013 i 2015, on va mantenir l'equip a la zona mitja de la classificació amb solvència. Abans de la seva carrera a les banquetes, el nou tècnic molletà va ser jugador a equips de Segona B i Tercera com la Gramenet, el Castelló o el Badalona.

Cámara agafa el CF Mollet UE en última posició amb 13 punts i el gran repte d'assolir la salvació. El nou entrenador té 13 jornades per davant per treure al Mollet dels llocs de descens, una fita de la qual actualment el separen dos punts. El barceloní tindrà una setmana sense lliga per preparar el seu debut, que serà el diumenge 26 contra el CF Palamós al Germans Gonzalvo.

Edicions locals