El CF Les Franqueses es complica passar a la fase d'ascens

Té a sis punts el tercer lloc quan només queden tres jornades per acabar la fase regular

Esports

| Ajuntament de les Franqueses

Redacció

El CF Les Franqueses té molt complicat passar a la fase d'ascens després de perdre contra el Parc, per 2 a 1. L'equip dirigit per José Manuel Alcaraz ocupa el cinquè lloc, amb 24 punts, i té la plaça de promoció a sis punts quan només queden tres jornades. L'equip franquesí necessita guanyar-ho tot i que la Molletense, tercer classificat, i el Singuerlin, quart, no aconsegueixen cap victòria. 

"Ja no depenem de nosaltres mateixos, però en futbol jo he vist de tot", assenyala el tècnic franquesí, José Manuel Alcaraz, que lamenta la derrota en l'últim partit contra el Parc: "vam anar guanyant tot el partit i, fins i tot, vam poder sentenciar amb un segon gol. A les acaballes del partit vam tenir por a no perdre i en el temps afegit dues accions a pilota aturada van ser dos gols de l'equip contrari". "Els trams finals ens està perjudicant, ens va passar amb el Lloreda o el Júpiter", afegeix el tècnic. 

El CF Les Franqueses s'havia posat com objectiu acabar entre els tres primers classificats del grup 2A de la Segona Catalana per obtenir un bitllet per a la fase d'ascens, que ara està molt complicat. Aquesta setmana té jornada de descans i els tres últims partits seran contra Sant Genis-Penitentes i Navàs, a casa, i Ibèria, a domicili. En cas de no passar a la fase d'ascens, jugaria la fase per la permanència. 

Edicions locals