Presentada la candidatura de Sumem per les Franqueses

La llista encapçalada per Dolors Amaro va aplegar una seixantena de persones dissabte al Centre Cívic Nord de Granollers

Política

Presentada la candidatura de Sumem per les Franqueses
Presentada la candidatura de Sumem per les Franqueses

Redacció

Unes 60 persones, sobretot veïns i veïnes de Bellavista, van assistir dissabte al Centre Cívic Nord de Granollers a la presentació de la plataforma de participació ciutadana Sumem per les Franqueses, la marca franquesina dels comuns per presentar-se a les eleccions municipals del maig i que encapçala l’activista i regidora no adscrita Dolors Amaro.

L'acte va arrencar amb la intervenció de Juan Bertrán, president del Club de Futbol Bellavista-Milan, que va fer un repàs de les mancances que presenta Bellavista en diferents àmbits, com una major inversió en instal·lacions esportives i en seguretat per als veïns, entre d’altres.

En l’acte es van presentar també els membres de la plataforma, que compta amb una quinzena d’integrants. Entre tots, i també amb la participació del públic, es va analitzar la situació de Bellavista i es van extreure conclusions sobre els principals problemes d'aquest “barri-poble” de les Franqueses. Segons Sumem, destaquen aspectes com “la falta de neteja, la inseguretat ciutadana, la falta d’habitatge públic, la manca d'espais verds i la ineficàcia dels serveis a les persones”.

La plataforma Sumem per les Franqueses “accepta aquest gran desafiament” i espera obtenir el suport de la ciutadania per “poder corregir totes les desigualtats plantejades”.

Edicions locals