L'Staci AEH femení es classifica per a la fase pel títol

L'equip assoleix la salvació matemàtica a la Lliga Catalana i aspira a la Divisió d'Honor Plata

Esports

| AEH Les Franqueses

Redacció

L'Staci AEH Les Franqueses femení ja tenia un peu i mig a la fase pel títol i en l'última jornada de la fase regular ho va confirmar per una carambola de resultats. Les franquesines van perdre contra el Sant Joan Despí B (31-30), però van assolir el bitllet per a la fase pel títol amb la derrota del Sant Vicenç contra La Roca (19-20), que deixava a les del Baix Llobregat a tan sols un punt de l'Staci AEH.

Les Franqueses passa a la fase pel títol i assoleix matemàticament la permanència de la categoria. L'equip franquesí disputarà la segona fase a partir de la pròxima setmana en una lligueta de dues voltes entre els tres primers classificats dels dos grups de la Lliga Catalana. Els tercers classificats passen sense punts, mentre que els segons classificats sumen un punt i els primers, dos. D'aquesta manera, la fase pel títol s'iniciarà amb dos punts de l'Handbol Ribes i el Palautordera-Salicru; amb un, Vilamajor i Sant Joan Despí B; i sense, l'Staci i el Cooperativa Sant Boi.

El primer classificat de la lligueta serà campió de la Lliga Catalana i la federació espanyola determinarà els conjunts que accediran a la fase d'ascens a la Divisió d'Honor Plata.

Edicions locals