L'Staci AEH femení amb un peu i mig a la fase pel títol

Ocupen el tercer lloc després de guanyar un rival directe, l'Handbol Sant Vicenç per 29 a 20

Esports

L'Staci AEH femení amb un peu i mig a la fase pel títol
L'Staci AEH femení amb un peu i mig a la fase pel títol | AEH Les Franqueses

Redacció

L'Staci AEH Les Franqueses va guanyar la penúltima jornada de la fase regular de la Lliga Catalana contra l'Handbol Sant Vicenç (29-20) i té un peu i mig a la fase pel títol. Els tres primers classificats obtindran el bitllet per disputar-se el títol de la màxima categoria catalana i les franquesines ocupen el tercer lloc, del grup A, amb 15 punts, amb un marge d'1 punt amb el quart, que és precisament el Sant Vicenç.

L'AEH femení disputarà diumenge l'última jornada de la fase regular a domicili a la pista del segon classificat, el Sant Joan Despí B, que suma 17 punts. Al partit de la primera volta, les del Baix Llobregat van guanyar a terres vallesanes, per un ajustat 25 a 28. En cas de guanyar o empatar les franquesines, obtindrien el bitllet a la fase pel títol; en canvi, en cas de perdre, necessitarien que l'Handbol Sant Vicenç no guanyi el seu últim partit a casa contra el Mubak La Roca, que és cinquè amb 13 punts.

D'altra banda, el sènior masculí de l'AEH, a la Primerta Catalana, va guanyar contra el Poblenou B, per 29 a 28, i ocupa el sisè lloc amb 12 punts, empatat amb la Igualada, quart, i el Valldoreix, cinquè. El pròxim partit dels franquesins serà diumenge a la pista del Vilanova i la Geltrú, segon amb 17 punts.

Edicions locals