Francesc Colomé assumeix la presidència de la Fundació Rivus

Ho fa com a president del Consorci Besòs Tordera i substitueix en el càrrec l'exalcalde de Mollet, Josep Monràs

Societat

Francesc Colomé i Josep Monràs
Francesc Colomé i Josep Monràs

Redacció

Francesc Colomé, president del Consorci Besòs Tordera i alcalde de les Franqueses del Vallès, ha assumit la presidència de la Fundació RIVUS, en substitució de Josep Monràs, qui es manté dins el patronat de l’entitat com a vocal.

Monràs ha estat president de la fundació des de l’octubre de 2019, moment en què assumia el càrrec de president del Consorci Besòs Tordera (després dels comicis municipals de maig de 2019) i del qual va cessar el passat mes de juny, en deixar l’alcaldia de Mollet del Vallès, on també es manté com a regidor.

Colomé esdevé així el tercer president de l’entitat, ja que el primer va ser Joan Vila, tot coincidint també amb el seu càrrec com a president del Consorci entre els mesos de juny de 2018 i octubre de 2019.

"Assumeixo aquest càrrec amb moltes ganes i il·lusió", ha explicat Colomé, qui ha afegit que "és d’agrair que l’amic i company Monràs continuï ajudant a tirar endavant la fundació com a vocal dins el patronat de l’entitat, igual que ho fa dins el consorci mantenint-se com a vicepresident dins la comissió executiva".

Per la seva banda, Josep Monràs ha puntualitzat que continuarà "donant tot el meu suport a aquesta entitat que està fent tanta i tan bona feina per a la preservació dels entorns fluvials i especialment de les conques del Besòs i de la Tordera".

Edicions locals