El CE Llerona, l'equip més en forma del grup 9 amb cinc triomfs seguits

L'Atlètic del Vallès i el Bellavista van perdre el primer partit de l'any

Esports

| Toni Torrillas / SomGranollers

Redacció

El CE Llerona és l'equip més en forma dels últims cinc partits del grup 9 de la Tercera Catalana amb un ple de victòries. L'equip franquesí no perd des del 13 de novembre i ha pogut escalar posicions fins al vuitè lloc, amb 20 punts, i empata amb el novè, el Llinars, que precisament serà el pròxim rival. El Llerona ve de guanyar contra La Torreta, per 5 a 3, en un partit que va tenir controlat en tot moment, tot i el resultat final. Pel que fa al Llinars, ve de perdre al camp del Montornès Nord, per 3 a 2. 

En canvi, l'Atlètic del Vallès no aconsegueix aixecar el vol i en la passada jornada va encadenar el vuitè partit sense guanyar
–amb cinc derrotes i tres empats–. L'equip del camp municipal del Primer de Maig baixa al tretzè lloc de la classificació, amb 13 punts, i diumenge visitarà el Vilanova del Vallès, que és quart amb 30 punts i un candidat per a l'ascens. 

El Bellavista, penúltim

El Bellavista Milan va perdre el primer partit de l'any i trenca la ratxa positiva de dos triomfs de finals del 2022. Els franquesins ocupen el penúltim lloc de la classificació, amb 10 punts, i diumenge visiten l'últim, el roquerol La Torreta, que suma 8 punts.  

Edicions locals