Doble cita amb el cros a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme

Se celebrarà el 21 de gener la 27a edició del Cros Popular i la 30a del Cros Escolar

Esports

Doble cita amb el cros a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme
Doble cita amb el cros a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme | Cartell

La Zona Esportiva municipal de ciclisme acollirà una doble cita amb el cros atlètic el pròxim 21 de gener. Les instal·lacions esportives celebraran una de les primeres competicions de l'any amb la 27a edició del Cros Popular i la 30a del Cros Escolar. 

Totes dues proves són tot un clàssic del calendari esportiu del municipi i enguany, gràcies a la bona acollida de la passada edició, es torna a fer a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme, que s'ubica al Polígon del Pla de Llerona entre els carrers d'Holanda i d'Alemanya.

La competició estableix la modalitat conjunta de participació en les sortides de cada categoria masculina i femenina. La participació pot ser tan individual com per equips, que han d’estar formats per un mínim de cinc esportistes. Cada participant pot representar el seu centre escolar, club o associació esportiva o córrer de forma personal. La competició escolar és puntuable per a la Lliga Comarcal de Cros en totes les categories fixades pel Consell Esportiu.

Les inscripcions es poden realitzar el mateix dia fins 30 minuts abans de cada cursa. Cada participant tindrà un obsequi al final de cada cursa.

Edicions locals