Tot a punt per a l'arribada dels Reis d'Orient a les Franqueses

A Bellavista i Corró d'Avall els Reis arribaran en helicòpter, i també hi haurà cavalcada i lliurament de cartes a Llerona

Cultura

Tot a punt per a l'arribada dels Reis d'Orient a les Franqueses
Tot a punt per a l'arribada dels Reis d'Orient a les Franqueses

Àgata Lasheras

Avui arriba la nit més màgica de l’any. Els Reis d’Orient, carregats de regals i amb ganes de veure, per fi, el somriure de tota la canalla sense mascaretes, arribaran a tres punts diferents del municipi. A Bellavista, l’arribada serà en helicòpter a les 16.30 h al Parc del Mirador. Per motius de seguretat, enguany s'ha ampliat la distància entre el públic i el punt d'aterratge per acomplir les mesures que determina el nou Pla de Seguretat de Vol.

El públic se situarà a la part més alta del parc del Mirador, a la zona del carrer de la Torre Pinós, sense poder sortir del perímetre senyalitzat. Des d’allà, Ses Majestats iniciaran un recorregut pels carrers de Bellavista fins a les 18.30 h, on rebran als infants a la plaça Major.

Pel que fa a Corró d’Avall, els Reis també arribaran des dels aires fins a aterrar a les 17 h a la plaça Joan Sanpera. El públic, a diferència d’anys anteriors, no podrà accedir dins de la plaça, al carrer de Sant Isidre ni a la part del carrer dels Cingles de Bertí senyalitzada. Un cop arribin Ses Majestats, començarà una cavalcada en cotxes clàssics que finalitzarà a la plaça de l'Ajuntament.

Els veïns i veïnes de Llerona també rebran la visita de Ses Majestats, a les 18.30 h, en un recorregut fins a la carpa del Consell del Poble de Llerona per a la recepció i el lliurament de cartes.

L’Ajuntament recomana als més menuts ensenyar a Ses Majestats on han de deixar els regals i les joguines amb una sabata ben enllustrada. Els qui tinguin les mongetes que han repartit els patges Ganxetins i les patgesses Ganxetines, també poden mostrar als Reis quin racó de casa seva és el més adient per deixar-hi els regals o, en el pitjor dels casos, el carbó.

Edicions locals