Bellavista prepara un cap d'any per a la mainada

L'Ajuntament de les Franqueses organitza una matinal d'activitats pel 31 de desembre en col·laboració amb l'Hermandad Rociera i l'Associació Gente de Barrio

Cultura

Bellavista prepara un cap d'any per a la mainada
Bellavista prepara un cap d'any per a la mainada

Els més menuts tindran també la seva festa per acomiadar l'any 2022 a Bellavista. L'Àrea de Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de les Franqueses ha organitzat per dissabte 31 de desembre una matinal de jocs i activitats familiars, que compta amb la col·laboració de l'Hermandad Rociera i l'Associació Gente de Barrio de Bellavista.

La jornada començarà a les 10 h amb una xocolatada a càrrec de l'Hermandad Rociera i amb tallers infantils, inflables i un carrusel a la plaça Major de Bellavista, atraccions que funcionaran fins a les 14 h. A les 12 h del migdia, quan en quedaran encara 12 més d'hores per acomiadar l'any, els petits podran fer les seves campanades gràcies a Gente de Barrio. A les 12.15 h hi haurà un concert infantil amb el grup 3/4 de 15. I a les 12.30 h serà el torn de l'aperitiu popular. Per tancar la matinal, a les 13 h es farà una master class de zumba a carrer de Gente del Barrio.

Edicions locals