Preparant l'arribada dels Reis

L'Espai dels Somnis, a l'Espai Can Prat, serà un dels àmbits centrals

Cultura

La companyia de teatre Milnotes ha ideat l'Espai dels Somnis
La companyia de teatre Milnotes ha ideat l'Espai dels Somnis

Amb l'arribada de l’any nou, tota l’atenció se centrarà en la imminent arribada dels Reis de l’Orient i la nit més màgica.

Per tal que petit i grans puguin conèixer l’espai on els ajudants de ses Majestats treballen els dies previs, s’ha habilitat l’Espai dels Somnis, un campament reial que estarà instal·lat al poliesportiu de Can Prat els dies 2 i 3 de gener (dilluns de 16.30 a 20.30 h i dimarts de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h). Les entrades es podran adquirir a través del portal Entràpolis.

La rebuda els patges també es farà dimarts (16 h) a les Antigues Escoles de Corró d'Amunt, en un acte organitzat per l’Associació de Veïns de Sant Mamet de Corró d'Amunt. Inclourà un taller de fanalets, un espectacle d’animació infantil, jocs de taula per a totes les edats, un berenar amb xocolata i melindros i el lliurament de cartes als patges.

Per il·luminar el camí dels reis, una altra entitat, l’Associació de Veïns de Bellavista, també organitzarà un taller de fanalets intergeneracional el dimecres al Casal d'Avis i Centre Social de Bellavista (de 16.30 a 19.30 h). Aquí tampoc no hi faltarà la xocolatada i la música nadalenca per a tothom.

Finalment, els més menuts encara tindran una altra oportunitat per fer arribar les seves cartes al patge Ganxet el dimecres (de 17 a 20 h), en una recepció a la plaça de l’Espolsada amb més tallers de fanalets, xocolatada i animació infantil.

Edicions locals