L'escola Colors planta arbres al pati per tenir més ombra

L'acció forma part del projecte 'El pati que volem' i va comptar amb la participació dels alumnes

Societat

La plantació es va fer divendres al pati del centre  I  Foto: Escola Colors
La plantació es va fer divendres al pati del centre I Foto: Escola Colors

L'Escola Colors, a Bellavista, va dur a terme divendres una plantada de quatre arbres al pati del centre: un ametller a la zona d'educació infantil, un til·ler a l'entrada de l'escola i dues moreres al pati de primària. Aquesta acció de millora del pati forma part del projecte transversal El pati que volem.

En aquest projecte, totes les classes del centre treballen de manera participativa i col·laborativa aportant idees i proposant millores per tal que el pati tingui espais de qualitat. El curs passat, al Consell de Representants d'Infants es va fer la petició de tenir més ombres i natura al pati, i aquest trimestre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Franqueses, s'ha pogut donar resposta a la petició dels infants.

La jornada va ser molt significativa per a tot l'alumnat, perquè la plantada es va fer amb la seva participació. Tots els infants van poder veure i formar part del procés i, els delegats de cada classe van posar terra als petits arbres en representació dels seus companys i companyes. "Ara hem de prendre consciència de la cura dels petits arbres perquè es facin grans i forts i, amb els anys, ens donin l'ombra que tant necessitem", apunten des de l'escola.

Edicions locals