El setè viatge solidari de l'AE Ramassà serà a Gàmbia

Tindrà com a finalitat recaptar diners per millorar les instal·lacions hidràuliques de la localitat de Jirong

Esports

El setè viatge solidari de l'AE Ramassà serà a Gàmbia
El setè viatge solidari de l'AE Ramassà serà a Gàmbia | AE Ramassà

El país africà de Gàmbia és la destinació del nou viatge solidari de l'AE Ramassà. El club de futbol franquesí reprèn els viatges amb causes solidàries després d'haver hagut d'ajornar-los per la pandèmia. De fet, l'últim viatge fet va ser el 2019 a Costa d'Ivori, i el 2020 va haver d'ajornar el viatge previst, precisament, a Gàmbia, per la pandèmia de la Covid-19. 

En aquest nou viatge solidari, el club anirà de bracet de la Fundació Kalilu Jammeh i tindrà com a finalitat recaptar diners per millorar les instal·lacions hidràuliques de la localitat de Jirong. "Treballarem plegats amb la Fundació Kalilu, que de fet Kalilu és una persona de Gàmbia que va arribar a Europa després de viure tota una peripècia. Ara es dedica a millorar una petita comunitat i el mateix poble de Jirong, que havia quedat abandonat", explica Jordi Grivé, coordinador de l'AE Ramassà. 

El viatge es farà entre el 31 de març i el 7 d'abril i, com és habitual, l'AE Ramassà jugarà un partit de futbol contra un equip local. "Està previst jugar un partit contra el Real de Banjul, que és de la màxima categoria. Després farem un recorregut pel país i anirem fins la Fundació Kalilu, on farem diversos tallers amb la comunitat", assenyala Grivè, qui preveu que viatjaran prop d'una quarantena de persones.  

Edicions locals