Sumem per les Franqueses, plataforma de participació i marca electoral dels comuns franquesins

L'objectiu del col·lectiu, encapçalat per Dolors Amaro, és promoure la democràcia plena amb processos de participació ciutadana

Política

David Leiva, Felisa Pérez, Javier Liria, Dolors Amaro, Viktoriia Hrybchenko, Ángela Carrasco i Fernando de la Lastra
David Leiva, Felisa Pérez, Javier Liria, Dolors Amaro, Viktoriia Hrybchenko, Ángela Carrasco i Fernando de la Lastra

El grup d'En Comú Podem a les Franqueses ha impulsat la marca Sumem per les Franqueses amb la idea que sigui una "plataforma de participació ciutadana que es desmarqui de l'actual política, clàssica, bipartidista, opaca, excloent i endarrerida". Sumem per les Franqueses és, diuen, el moviment que vol regenerar la vida política del municipi.

L'objectiu de la plataforma és "seguir l'exemple dels països nòrdics i instaurar la democràcia plena, amb processos de participació ciutadana tant a peu de carrer com amb ajuda tecnològica".

Segons expliquen els impulsors, el projecte va néixer fa mesos, i té una "clara intenció disruptiva per canviar el funcionament de les institucions públiques". En aquest sentit, el grup vol impulsar la vinculació de la plataforma amb el veïnat del municipi per "poder atendre les seves necessitats, acabant amb l'opacitat de les institucions públiques pagades amb diners de tots els contribuents".

Sumem per les Franqueses serà la marca electoral d'aquest col·lectiu, dirigit per Dolors Amaro, actual regidora de l'oposició a l'Ajuntament, amb l'ajuda de David Leiva, Javier Liria, Àlex Carreras i Ángela Carrasco.

Edicions locals