L'Associació Mirall fa públic el veredicte del Concurs de Microrelats del 25-N

Els textos guanyadors es llegiran aquest migdia a la plaça de l'Ajuntament en l'acte institucional del Dia contra les violències masclistes

Societat

El lliurament de premis, a Can Prat
El lliurament de premis, a Can Prat

L'Associació Mirall. Feminisme d'Acció Social ha fet públic el veredicte del Concurs de Microrelats del 25-N. Les categories participants han estat de majors de 18 anys, de menors de 18 anys i una menció especial per als escrits sobre violències obstètriques, tema al qual es dedica el 25-N d'enguany a les Franqueses.

Les obres guanyadores en la categoria de més de 18 anys han estat Hoy me he levantado para comerme el mundo, de Merche Toro; Tinc un missatge per tu, d'Aurora; i Mai més, de Gemma Vicente Franja. I en la categoria de menors de 18 anys, els premis han estat per als relats La sortida, de Gal·la de la Maza; Cadenes, de Victòria Méndez; i La fàcil elecció, de Júlia Santano. Finalment, pel que fa a la menció sobre la violència obstètrica, el reconeixement ha sigut per a Doblegada, de Lucía Sáez.

Aquest divendres al migdia (13 h), durant l'acte institucional del 25-N a la plaça de l'Ajuntament, es llegiran els microrelats guanyadors. Hi participarà l'alumnat de l'INS Lauro i hi actuarà l'Escola Municipal de Música.

D'altra banda, diumenge (18 h), al Teatre Auditori de Bellavista, hi haurà el recital Alcem les veus contra la violència obstètrica, amb SOS Donna, l'Associació d'Intercanvis Socials i Culturals, la Coral Xeremella i el Cor Camins.

Edicions locals