'L'objecte misteriós', nou títol del projecte literari Cap infant sense conte

L'autor de la publicació, el professor franquesí Antoni Argent, va presentar el 12è títol de la col·lecció dissabte a Can Prat

Cultura, Societat

El regidor d'Educació i Antoni Argent, dissabte a Can Prat
El regidor d'Educació i Antoni Argent, dissabte a Can Prat

La sala d'actes de la Biblioteca de Corró d'Avall va acollir dissabte la presentació del llibre L'objecte misteriós, un nou títol del projecte Cap infant sense conte impulsat pel professor de secundària franquesí Antoni Argent. La publicació, de la qual s'han fet 5.000 exemplars, compta amb il·lustracions del garriguenc Pablo Allende, i el text també incorpora la traducció en anglès, a càrrec de Victòria Bartroli.

"El llibre explica la importància de llegir i com mitjançant la lectura podem ser lliures i ens podem alliberar de situacions que de vegades no ens agraden", deia Argent en la presentació.

En l'acte es van detallar les peculiaritats d’aquest projecte creat el curs 2013-2014 i que té com a objectiu fomentar l’hàbit lector i la creativitat dels infants. Dissabte, tots els assistents es van poder endur un exemplar del conte de regal, el 12è de la col·lecció, i per Sant Jordi preveuen fer una tirada de 50.000 exemplars per arribar al màxim d'infants possible.

D'altra banda, al web www.capinfantsenseconte.cat hi ha una relació de tots els títols publicats i descarregables.

Edicions locals