La Diputació estudia la viabilitat del nou pavelló poliesportiu del Sector R

L'Ajuntament es reuneix amb entitats esportives per recollir aportacions al projecte, ara en fase d'estudi

Societat

El Sector R, en procés d'urbanització, preveu un espai per a equipaments, on es construirà un nou pavelló esportiu
El Sector R, en procés d'urbanització, preveu un espai per a equipaments, on es construirà un nou pavelló esportiu

La Diputació de Barcelona està realitzant un estudi de viabilitat sobre el disseny del nou pavelló poliesportiu que es preveu construir al Sector R – Can Garriga de Corró d'Avall. Abans de finalitzar l'estudi, l'Ajuntament s'ha reunit amb entitats esportives del municipi, futures possibles usuàries de la nova instal·lació, per tal de conèixer les seves propostes i necessitats sobre el disseny. Les conclusions extretes de la reunió es recolliran a l'informe de la Diputació, que ha de servir de base per a la redacció del projecte de construcció del nou pavelló.

Actualment, el Sector R es troba en procés d'urbanització, i entre d'altres, preveu habilitar l'espai per a la construcció de 200 habitatges. A més, també hi haurà un espai per a equipaments, on es construirà la nova comissaria de la Policia Local i el nou pavelló esportiu, un projecte que ja ha començat a fer els primers passos.

Per finançar la construcció d'aquests dos equipaments –la comissaria, amb sales polivalents d'ús municipal (1,5 milions), i el pavelló (4 milions)–, l'Ajuntament compta poder disposar d'una injecció de recursos provinents de la venda de set parcel·les industrials del Sector N, paral·lel a la carretera de Cardedeu i pendent de desenvolupar urbanísticament.

Edicions locals