Martín de la Puente domina el Màster Nacional de tennis en cadira de rodes

El Complex Esportiu Municipal reuneix els vuit millors jugadors estatals

Esports

Francesc Tur va acabar tercer classificat
Francesc Tur va acabar tercer classificat | Toni Torrillas / SomGranollers

Martín de la Puente arribava a les Franqueses amb el cartell de favorit i no va defraudar amb el triomf en el Màster Nacional Onat Foundation de tennis en cadira de rodes, que durant la setmana passada va reunir els vuit millors jugadors estatals al Complex Esportiu Municipal. 

De la Puente va guanyar els tres partits de la fase de grups i en la final va imposar-se contra Enrique Siscar, per 6 a 1 i 6 a 1. De fet, el campió no va cedir cap set durant tota la setmana i va refermar el seu número 1 del rànquing estatal i top-10 internacional. El tercer classificat del torneig va ser Francesc Tur, que va imposar-se contra Dominik Bukala, per 6 a 2 i 6 a 3. El cinquè va ser Arturo Montes, que va superar Francesc Prat, per 6 a 1 i 6 a 2; i setà va ser Francisco García, que va guanyar a José Coronado, per 6 a 1 i 6 a 0. 

El Màster Nacional tenia com a doble objectiu visibilitzar i sensibilitzar amb el tennis inclusiu. Per aquest motiu, dissabte va tenir lloc a les pistes municipals un clínic de José Corredor, que va acabar al vuitè lloc del Màster i és ambaixador del projecte Gorchs Tennis Project. De fet, la disputa del torneig estatal s'emmarca dins d'aquest projecte del CT Els Gorchs i el club franquesí continuarà organitzant-lo durant dos anys més. 

Edicions locals