El PSC de les Franqueses recull més de 120 propostes veïnals

L'agrupació local treballa per incorporar aquests suggeriments al programa electoral de les municipals del mes de maig

Política

L'agrupació local del PSC ha recorregut diverses zones del municipi
L'agrupació local del PSC ha recorregut diverses zones del municipi

El PSC de les Franqueses va iniciar fa unes setmanes una ronda de passejades pel municipi per recollir els suggeriments i les propostes dels veïns de cara a les eleccions municipals de l'any que ve. Fruit d'aquesta feina s'han recollit més de 120 propostes de la ciutadania. Els membres de l'agrupació local agraeixen als veïns i veïnes les seves aportacions i ara treballen per incorporar totes les idees i suggeriments al programa electoral.

El candidat del PSC a les Franqueses, Juan Antonio Corchado, considera que "escoltar tothom és imprescindible per millorar les Franqueses". El centenar de propostes s'han classificat en tres grans eixos. El primer, perquè ningú quedi enrere, amb temes d'ocupació, inclusió, igualtat i justícia social, on també hi ha les propostes relacionades amb les entitats, associacions i cohesió social.

El segon, unes Franqueses més segura, neta i saludable, se centra en la qualitat de vida al municipi, millorant la vigilància, la seguretat i també el manteniment de la via pública, entre d'altres. En aquest àmbit també hi ha propostes que fan referència a la sostenibilitat i l'eficiència energètica.

Finalment, el tercer eix recull les propostes per aconseguir que el municipi estigui més ben connectat, ja sigui entre les diferents zones que hi ha dins el terme municipal o les connexions amb els municipis veïns.

L'agrupació local del PSC continuarà recollint durant els pròxims mesos més propostes dels veïns amb diversos actes de carrer.

Edicions locals