El CEM reunirà els vuit millors tennistes en cadira de rodes

Es disputa el Màster Internacional Open Onat Foundation fins diumenge

Esports

El CEM reunirà els vuit millors tennistes en cadira de rodes
El CEM reunirà els vuit millors tennistes en cadira de rodes | Federació espanyola de tennis

El complex esportiu municipal de les Franqueses acull el Màster Internacional de Tennis en cadira de rodes Open Onat Foundation, des d'aquest dijous fins diumenge. Aquest torneig reunirà els vuit millors jugadors estatals de la modalitat i, a més, té com a finalitat visibilitzar i sensibilitzar el tennis inclusiu amb un clínic. 

D'entre els participants, destaca la participació de Martín de la Puente, que és el número 1 del rànquing estatal i número 9 del món. De fet, el tennista gallec ve de guanyar el torneig de dobles del NEC Wheelchais Masters, dels Països Baixos, fent parella amb l'argentí Gustavo Fernández. Aquesta fita situa al gallec al número 1 del rànquing internacional en la modalitat de dobles del tennis en cadira de rodes. 

De la Puente tindrà com a principals rivals al màster de les Franqueses a Quico Tur, que ha participat en cinc Jocs Paralímpics; i Kike Siscar, subcampió del món amb l'equip espanyol. 

La celebració del torneig també compta amb un clínic de tennis en cadira de rodes a càrrec del tennista internacional, José Corredor. El clínic tindrà lloc el dissabte a partir de les 12 h a les pistes del complex esportiu municipal.

La celebració d'aquest torneig s'engloba des d'aquesta edició en el projecte del CT Els Gorchs amb els Gorchs Tennis Project, una iniciativa que pretén posicionar el club i el municipi com a referents en la pràctica del tennis.  

Edicions locals