El CE Llerona presenta prop de 450 esportistes en 30 equips

El club té un total de 17 conjunts masculins i 13 femenins

Esports

El CE Llerona presenta prop de 450 esportistes en 30 equips
El CE Llerona presenta prop de 450 esportistes en 30 equips | CE Llerona

El CE Llerona manté una temporada més els prop de 450 esportistes que engloba amb un total de 30 equips, amb 17 masculins i 13 femenins. El club franquesí va fer l'acte de presentació el passat dimecres i, novament, va servir per mostrar la consolidació d'un projecte de formació. 

D'entre els èxits de les últimes temporades, hi ha la crescuda en equips del futbol femení, que converteix el Llerona com un club referent. "Per a nosaltres és molt important tenir tota l'estructura del futbol femení i, fins i tot, doblar algunes de les categories de formació", explica el director esportiu, David Hidalgo. El Llerona té una estructura femenina envejable amb un equip prebenjamí, dos benjamins, tres alevins, tres infantils, tres juvenils i un sènior. "Totes les categories de la base militen en divisions punteres i el sènior femení és a la Territorial Preferent ", afegeix Hidalgo. 

El sènior femení té com objectiu consolidar-se a la Preferent, que en els últims anys ha aconseguit mantenir-se amb dificultats. "Volem salvar la categoria sense patir, volem estar més amunt del que estem ara", explica el director esportiu. El Llerona ocupa l'últim lloc amb un punt en cinc partits. Diumenge tindrà un partit complicat a casa contra la Penya Blanc i Blava la Roca, que és segon.

Aspirant a l'ascens

Pel que fa a l'estructura masculina, el club suma 17 equips i té com objectiu millorar la competitivitat del sènior masculí, que milita a la Tercera Catalana. "L'any passat ens vam quedar a les portes de l'ascens; enguany mantenim el projecte i volem estar més amunt, tot i que l'inici està sent irregular", diu David Hidalgo, que també és l'entrenador i confia en capgirar la situació. El sènior masculí és el quart classificat per la cua, amb tres punts, i diumenge visitarà el camp del Lliçà d'Amunt.  j.l.rodríguez b.

Edicions locals