La Capella de Música Santa Maria de Mollet del Vallès torna als Concerts de Marata

L'actuació tindrà un record pel desaparegut mossèn Josep Cardús

Cultura

La formació cantant a la parròquia de Sant Vicenç de Mollet, en una imatge d'arxiu
La formació cantant a la parròquia de Sant Vicenç de Mollet, en una imatge d'arxiu | Capella de Música Santa Maria

La Capella de Música Santa Maria de Mollet del Vallès —que enguany compleix el 25è aniversari de la seva creació— ha actuat fins a una dotzena de vegades en el marc dels Concerts de Marata, la primera el 1997 i la darrera el 2018. Diumenge (11 h) ho tornarà a fer a l'Església de Santa Coloma per tretzena vegada i en record de mossèn Josep Cardús, mort fa exactament dos anys. Serà el concert número 244 d’aquest cicle que des de fa una colla d’anys acosta la música clàssica a aquest poble franquesí.

Pelegrí Bernial dirigirà al violinista Guillem Carmona i a la soprano Elena Laguna interpretant fragments de les òperes més populars i conegudes de compositors com Verdi, Mozart, Mascagni, Puccini, Händel, Massenet, Bizet o Wagner, entre d’altres.

Entre la catorzena de peces que inclourà el programa hi ha el Va, pensiero de Nabucco, el Brindis de La Traviata, Nessun dorma de Turandot, O mio babbino caro de Gianni Schicchi, Un bel di, vedremo de Madama Butterfly, la Marxa nupcial de Lohengrin o l’Havanera de Carmen. El concert té entrada lliure.

Edicions locals