Juan Antonio Corchado repetirà com a candidat del PSC a les eleccions municipals

Corchado, que va deixar l'Ajuntament l'any passat per motius professionals, encapçalarà la llista socialista per tercera vegada

Política

Juan Antonio Corchado
Juan Antonio Corchado

El primer secretari del PSC de les Franqueses, Juan Antonio Corchado, serà novament el candidat socialista en les municipals de l'any que ve. Corchado va ser regidor a les Franqueses de 2015 a 2021, i va ser cap de llista dels socialistes franquesins dues vegades. De 2016 a 2020 va formar part del govern municipal, amb responsabilitats en Esports, Cultura i Participació, entre d'altres.

El setembre de 2020 l'alcalde Colomé va expulsar el PSC de l'equip de govern, i pocs mesos més tard, el febrer de 2021, Corchado renunciava a l'acta de regidor per motius professionals. El primer secretari dels socialistes franquesins, de 47 anys, és veí de Bellavista i ha col·laborat amb l'Associació de Veïns de Bellavista, el Club de Futbol Bellavista-Milan, l'Hermandad Rociera de Bellavista i l'Agrupació Santa Eulàlia de Corró d'Avall, entre d'altres.

La candidatura de Corchado va ser escollida dimarts per unanimitat de l'assemblea de militants. "Les Franqueses necessita un nou impuls de la mà d'un equip de persones que estimi el municipi, que el cuidi i resolgui els problemes reals de la gent", expressava el candidat després de ser elegit.

Política útil

Amb propostes de futur com la creació de la unitat d'intervenció policial canina que detecti la tinença de drogues, Corchado posa l'accent en la necessitat d'augmentar la seguretat al municipi i que les patrulles també estiguin a peu de carrer amb més recursos.

Els pròxims mesos, els socialistes presentaran l'equip de persones que formaran part de la llista electoral, "un equip de futur, de persones compromeses i que estimen les Franqueses, amb experiència en govern i gestió, que treballen a peu de carrer, al costat dels veïns i veïnes i fent política útil per resoldre els problemes de la gent".

També els pròxims mesos continuarà la iniciativa Suma't a la reunió amb Corchado, en què l'agrupació socialista recull a peu de carrer les queixes, reclamacions, propostes i suggeriments dels veïns i veïnes.

Edicions locals