Cadena humana entre la plaça Maluquer i la Porxada per commemorar l'1-O

Partits i entitats sobiranistes han organitzat diversos actes per recordar que aquest dissabte es compleixen 5 anys del referèndum d'autodeterminació

Política

Cadena humana entre la plaça Maluquer i la Porxada per commemorar l'1-O
Cadena humana entre la plaça Maluquer i la Porxada per commemorar l'1-O

La coordinació independentista de Granollers, que aplega els partits i les entitats sobiranistes de la ciutat, ha organitzat un acte aquest dissabte amb motiu del cinquè aniversari del referèndum de l'1-O. L'acte porta per títol 1 d'octubre; ni oblit ni perdó, i consistirà en una cadena humana que enllaçarà la plaça Maluquer i Salvador amb la plaça de la Porxada.

El punt de trobada serà la plaça Maluquer a les 11 h, amb la intervenció de grups de suport i persones represaliades arran del referèndum de l'1 d'octubre. D'altra banda, a l'Arc de Triomf de Barcelona se celebrarà dissabte (17 h) la concentració unitària per commemorar el primer d'octubre de 2017. Abans (15.30 h), l'Assemblea Nacional Catalana haurà aixecat un mur d'urnes davant del Palau de la Generalitat, a la plaça de Sant Jaume.

Marxa de vehicles

D'altra banda, el Consell per la República del Vallès Oriental farà avui, divendres, un acte reivindicatiu al centre de votació on una cinquantena de guàrdies civils es van presentar l'1-O del 2017, a Vilalba Sasserra. L'acte arrencarà al parc Firal de Granollers a les 19.30 h, amb una marxa lenta de vehicles que passarà per Cardedeu a les 20.15 h i per Llinars a les 20.35 h. La marxa arribarà a Vilalba a les 21 h, on es projectaran vídeos de l'1-O i el 3-O al municipi. Tot seguit hi haurà un sopar popular i la lectura de manifestos (22.30 h), seguit de les actuacions musicals de Desakord i No freguis q'hem trepitjat.

Edicions locals