L'Aquacenter preveu l'inici de les obres a principis del 2023

El cost del centre esportiu especialitzat en aigua és de 13 milions d'euros

Esports

L'Aquacenter preveu l'inici de les obres a principis del 2023
L'Aquacenter preveu l'inici de les obres a principis del 2023

L'Aquacenter de les Franqueses podria ser una realitat a l'estiu del 2024 i es preveu l'inici d'obres durant el primer trimestre del 2023. Aquesta és la intenció dels responsables del centre esportiu, que es dedicarà a la pràctica esportiva popular i la competitiva en esports d'aigua –waterpolo i natació artística–.

El projecte, que es construirà al Sector N, es va presentar dimecres a Can Ribas. La sessió va comptar amb els seus responsables, Josep Maria Mas i Pere Calvo, de la societat privada d'Aquasports Associated BCN, i representants de l'Ajuntament –que cedeix els terrenys– i de les federacions de natació espanyola i catalana. 

L'obra té un pressupost previst de 13 milions d'euros i es desenvoluparà en uns terrenys de més de 3.000 metres quadrats i amb 1.700 dedicats a zones d'aigües, que inclourà, entre altres, una piscina de salts de gran alçada. 

El centre esportiu neix amb dos vessants perquè disposarà de serveis per als usuaris que tindran accés a gimnàs, piscina, pistes de pàdel, espais de fitness, restauració i oci. Tot i que, l'altra part important del projecte estarà dedicada a la tecnificació d'esportistes en waterpolo i natació artística, principalment. 

L'Aquacenter també preveu una unitat de medicina de l'esport, zones per fer activitats subaquàtiques i una residència d'esportistes amb 19 habitacions.   

 

Edicions locals