El Finques Feliu-Unió Ciclista, subcampió de la Copa Catalana júnior

El corredor Albert Muntanya ha estat segon de la classificació individual i campió català de contrarellotge

Esports

| Unió Ciclista Les Franqueses

En dues temporades, el Finques Feliu-Unió Ciclista Les Franqueses s'ha posicionat a l'elit de la Copa Catalana júnior de carretera. L'equip dirigit per Santi Segú va tancar dissabte a El Prat el calendari català amb el subcampionat per equips de la Copa Catalana, tan sols superat pel conjunt PC Baix Ebre. 

L'equip franquesí va tenir també representació al podi de la classificació general amb Albert Muntanya, de Manlleu, que va quedar subcampió català amb 256 punts, 28 menys que el campió, el rus Mikhail Postarnak, del PC Baix Ebre. "Estem satisfets perquè hem complert amb les expectatives, tot i que tenim pendent millorar a les proves de la copa espanyola perquè enguany hem fet tres sortides i han estat regulars. En la Copa Catalana ens hem trobat que hi havia un equip rus establert a Tortosa, que ens ha guanyat", explica el director del club, Santi Segú, que es mostra satisfet de la temporada de Muntanya, que també ha estat campió, per segon any seguit, del Campionat de Catalunya de contrarellotge. 

L'equip ja prepara el relleu de cara la pròxima temporada perquè hi ha quatre ciclistes que marxen després de completar el cicle júnior. El comiat més destacat és el d'Albert Muntanya, que va a l'equip Lizarte, de Navarra i que és filial del conjunt professional Kern Pharma. La resta que marxen són Aniol Paradera, Tomás Deusdat i el franquesí Sergi Galvany, que el curs passat va ser campió català en ruta. 

El relleu al Finques Feliu està garantit amb el franquesí Marc Colell, que enguany tot i ser júnior de primer any ha aconseguit acabar al cinquè lloc de la classificació general. El club preveu tancar quatre incorporacions i presentar un equip competitiu amb set ciclistes júniors de cara la temporada 2023. 

Edicions locals