Carmen Martín guanya la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

L'atleta d'A4elKM es prepara per disputar la Marató de València, el 4 de desembre

Esports

Carmen Martín guanya la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta
Carmen Martín guanya la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

Carmen Martín, atleta del club A4elKM de les Franqueses, ha guanyat la cursa popular Els 10 de la Llagosta, que va tenir lloc ahir diumenge amb prop de 650 participants. La franquesina va guanyar en la cursa de 10 km amb un temps de 40 minuts i 31 segons.

Aquesta era la primera cursa que feia la franquesina des del mes de febrer i ara s'enfila en el tram final de preparació per disputar la Marató de València, que tindrà lloc el 4 de desembre. "No estic satisfeta amb el temps que he fet perquè m'he cansat molt. Tot i això, avui era un test mes per fer la Marató de València", explica Carmen Martín, que es mostrava contenta de guanyar la cursa llagostenca perquè "és una prova fàcil amb un circuit de dues voltes, tot i que té una petita pujada que hem superat". L'objectiu que s'ha marcat Carmen Martín per a la cursa valenciana és rebaixar el seu millor temps de 3 hores i 7 minuts en marató.

Carmen Martín, de 50 anys, és una de les corredores referents del Club A4elKM. De fet, el 2021 ja va guanyar el Campionat de Catalunya de marató i n'ha guanyat més curses populars vallesanes.

Edicions locals